”Gekko” skal komme i verdenstoppen


Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga. "– Målet for årets sesong er å komme på 5. Plass i VM og å bli norgesmester, sier en målrettet Haga. Han er midt i oppkjøringen til en forventningsfull sesong. Tekst: Petter Klund Han begynte å konkurrere trial racing allerede som 10-åring og satser nå alt for å markere seg i verdenseliten. Målet er å bli verdensmester innen 2020. For tiden trener han i Spania, der han i helgen var med i årets første løp. Dette er først og fremst en konkurranse som kartlegger formen hans, og hva han må jobbe med videre. Han endte opp på en 2. plass i det løpet. – Dette var et løp med høyt nivå der jeg hadde både opp- og nedturer. Heldigvis avsluttet jeg sterkt. Jeg kommer til å ta mye av denne lærdommen videre, sier Haga. Mer mengdetrening Med flere opphold i Spania i løpet av vinteren har Haga fått mer mengdetrening enn noen gang før. Det har gitt resultater. – Jeg synes at formen bare blir bedre og bedre. Det at jeg har fått trent mer målrettet enn før, fortsetter Haga. Etter Spania-oppholdet på omlag to uker er det flere konkurranser som står for tur. Først konkurrerer han innendørs i Sverige, før EM og VM står for tur. Nå ser det lyst ut foran sesongåpningen neste måned for 18-åringen. Målet for sesongen er 5. plass i VM og å ta med seg norgesmestertittelen. Det er et mål Haga mener er innenfor rekkevidde. – I fjor var jeg nokså fornøyd med 2. plassen i NM, men i år vil jeg gjøre det enda bedre, forteller han. Ny sykkel Midt i vinteroppkjøringen har også Trialtalentet oppgradert utstyret sitt. Han er fornøyd med å ha ny sykkel til årets sesong. – Det er den samme sykkelen som jeg har kjørt før bare at det er en ny modell, så jeg er spent på å kjøre den videre, forteller Haga. Haga har hovedsakelig brukt den sykkelen til trening i Spania og Norge, men har også fått en pallplassering med den. Om den samme trenden fortsetter, gjenstår å se."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg