”Gekko” skal komme i verdenstoppen

13.02.2018

 

Pressemelding, Sondre ”Gekko” Haga.
 
"– Målet for årets sesong er å komme på 5. Plass i VM og å bli norgesmester, sier en målrettet Haga. Han er midt i oppkjøringen til en forventningsfull sesong.
 
Tekst: Petter Klund
 
Han begynte å konkurrere trial racing allerede som 10-åring og satser nå alt for å markere seg i verdenseliten. Målet er å bli verdensmester innen 2020. 
For tiden trener han i Spania, der han i helgen var med i årets første løp. Dette er først og fremst en konkurranse som kartlegger formen hans, og hva han må jobbe med videre. Han endte opp på en 2. plass i det løpet.
– Dette var et løp med høyt nivå der jeg hadde både opp- og nedturer. Heldigvis avsluttet jeg sterkt. Jeg kommer til å ta mye av denne lærdommen videre, sier Haga.
 
Mer mengdetrening
Med flere opphold i Spania i løpet av vinteren har Haga fått mer mengdetrening enn noen gang før. Det har gitt resultater.
– Jeg synes at formen bare blir bedre og bedre. Det at jeg har fått trent mer målrettet enn før, fortsetter Haga.
Etter Spania-oppholdet på omlag to uker er det flere konkurranser som står for tur. Først konkurrerer han innendørs i Sverige, før EM og VM står for tur.
 
Nå ser det lyst ut foran sesongåpningen neste måned for 18-åringen. Målet for sesongen er 5. plass i VM og å ta med seg norgesmestertittelen. Det er et mål Haga mener er innenfor rekkevidde.
– I fjor var jeg nokså fornøyd med 2. plassen i NM, men i år vil jeg gjøre det enda bedre, forteller han.
 
Ny sykkel
Midt i vinteroppkjøringen har også Trialtalentet oppgradert utstyret sitt. Han er fornøyd med å ha ny sykkel til årets sesong. 
– Det er den samme sykkelen som jeg har kjørt før bare at det er en ny modell, så jeg er spent på å kjøre den videre, forteller Haga.
Haga har hovedsakelig brukt den sykkelen til trening i Spania og Norge, men har også fått en pallplassering med den. Om den samme trenden fortsetter, gjenstår å se."

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.