Yamahas 2018 YZ65 – nybegynnerdrøm


Yamahas nye crosser ved navn YZ65 må være noe av det beste som finnes for å rekruttere nybegynnere til motocross og muligens også senere til gatesykler. Det er verd å merke seg at dette ikke er en lavkostmaskin som bare tilbyr det aller nødvendigste: YZ65 er en fullverdig crossmaskin som gjør at nybegynnere virkelig kan utfolde seg og få fullt utbytte av sykkelen. Sykkelen er tenkt som neste steg etter barnesyklene PW50 og TT-R, og den er en ideell introduksjon til sporten.

Motoren er en ny, vannkjølt totakter på 65 cc. Yamaha Power Valve System gir myk gassrespons og mer moment i lav- og mellomregister. Girkassen er 6-tinns. Chassiset består av en ny dobbel vuggeramme i aluminium med demonterbar bakramme (kjekt i tilfelle krasj) og lettvekt aluminium svingarm. Fjæringene kommer fra KYB. Foran sitter en 36 mm gaffel som er fullt justerbar, bak sitter en link-less monodemper. Hjulene er 16 tommer foran og 14 tommer bak. Bremsene har waveskiver. Stylingen er inspirert av Yamahas andre YZ-modeller. Sykkelen blir tilgjengelig fra mai 2018.

Med denne crosseren utfordrer Yamaha KTM på det som hittil har vært østerrikernes enemerker, og det er utelukkende positivt for kundene. Yamahas motocross-erfaring er bunnsolid, og den japanske fabrikken er kjent for å levere kvalitetsvarer. Legg til et velutrustet og omfattende forhandlernett, så blir det en vinn-vinn-situasjon for kundene – og for rekrutteringen!

Bildegalleri:

#Nyhet #Yamaha #YamahaYZ65

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg