Scrambler Ducati Hashtag


Vi lever i en moderne verden, og svært få MC-fabrikker er så moderne som Ducati når det gjelder markedsføring. Dette gjelder spesielt Scrambler-modellene – de har slått an over hele verden og appellerer til nye kunder i hopetall.

Nå er det jo slik at det ikke akkurat vrimler av Ducatiforhandlere. For at du skal slippe alt styret med å reise lange veier for å treffe en forhandler. kommer Ducati nå til å legge til rette for at du kan kjøpe den nye Scrambler Hashtag direkte fra nett – i hvert fall hvis du bor i Italia, Tyskland, Frankrike, Spania eller Portugal. Scrambler Hashtag blir tilgjengelig på nett fra 19. februar, men foreløpig nøyer Ducati seg med en teaservideo som du finner ved å klikke her (åpner i ny fane).

Man skal ikke la seg overraske over at Ducati bruker denne kreative måten å selge sykler. Selskapet er på hugget og har sterke krefter i ryggen. Dessuten virker det ganske lettvint å kunne kjøpe en sykkel på nettet, forutsatt at du vet nøyaktig hva du vil ha. Uansett skal det bli spennende å se hvordan konseptet fungerer og hvordan de løser problemer som klargjøring, service, reklamasjoner, etc. Den 19 februar vet vi alt om det: Sjekk Scramblerducati.com

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg