Ny Speed Triple fra Triumph


Triumph har oppgradert sin desidert rampete Speed Triple – en modell som har vært på programmet siden 1994 og som har dannet skole for det meste av streetfightere. Nyheten leveres i to versjoner, S og RS, med RS som den mest påkostede og sannsynligvis mest ettertraktede.

Den nye modellen kan skryte av en motor som sparker ut 148 hester og 117 Nm. Med tørrvekt 189 kilo sier det seg selv at dette er spenstig! Motoren er fortsatt 1050 cc, men den har fått hele 105 nye deler og er mer turtallsvillig enn før – nå er den rødmerket på 10.500.

Ellers: Nytt 5-tommes TFT instrumentpanel hvor alle settingene vises. Endringer i settingene skjer via de opplyste bryterkonsollene på styret. Triumph og Continental har samarbeidet om ny IMU som gir optimalisert krengningsensitiv ABS og Traction Control. Cruise Control er standard, og USB kontakt er på plass. RS får i tillegg nøkkelløs tenning og styrelås.

Rammen er den samme som før, men fjæringsoppsettet er nytt. RS har komponenter fra Øhlins, S bruker Showa utstyr. RS-modellene har også mer snadder når det gjelder karosserideler, og i tillegg har den eget fargeskjema som skiller den fra S-versjonen. Begge modellene har Brembo M4.34 radial Monobloc kalippere.

Utseendemessig følger de nye modellene samme oppskrift som fjorårets, komplett med doble frontlykter.

Galleriet under viser RS-versjonen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg