MC-avisa #2-18 i salg nå!


MC-avisa nr. 2-2018 er proppfull av spennende MC-stoff. Blant annet finner du tester av 2018-nyhetene Triumph Tiger 1200 (både XRT- og XCA-versjonene) og Kawasaki Z900RS. I tillegg har vi testet super-GPSen Garmin 276 Cx gjennom én sesong.

Her er noen av de andre godbitene du finner i denne utgaven av MC-avisa: MC-avisa tidligere redaktør Victor Øvregård har sett på motorsykkelens fremtidsutsikter i lys av Euro 4, Euro 5, osv. Spennende lesning for oss som er særdeles glad i motorsykkel. Jarl Hole har et meget interessant intervju med Politimannen, motorsyklisten og trafikksikkerhetsforkjemperen Dag Thomassen. Svein Berli tar for seg motorsykkel-teknologi. Er den utdatert sammenlignet med bil? Gunnar Lundal har vært på Amerika tur igjen, denne gangen på egen hånd. Ferden gikk i California, Nevada og Utah. Siden han var alene kjørte han selvfølgelig Highway 50 som også kalles "The loneliest road in America". Ompe har gjestet Team Trafikkskole i Bergen og fått innblikk i kjøreopplæringen på MC. Kyrre Hagen har sammen med gode venner vært på MC-tur i Marokko. En spennende reise i et land som har mye å by på for motorsyklister. Denne historien har vi valgt å dele i to, og den første får del får du i dette nummeret.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Klikk på bildet under for å se forsiden til #2-18 i større oppløsning.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg