MC-avisa #2-18 i salg nå!

01.02.2018

MC-avisa nr. 2-2018 er proppfull av spennende MC-stoff. Blant annet finner du tester av 2018-nyhetene Triumph Tiger 1200 (både XRT- og XCA-versjonene) og Kawasaki Z900RS. I
tillegg har vi testet super-GPSen Garmin 276 Cx gjennom én sesong.

 

Her er noen av de andre godbitene du finner i denne utgaven av MC-avisa: MC-avisa tidligere redaktør Victor Øvregård har sett på motorsykkelens fremtidsutsikter i  lys av Euro 4, Euro 5, osv. Spennende lesning for oss som er særdeles glad i motorsykkel. Jarl Hole har et meget interessant intervju med Politimannen, motorsyklisten og trafikksikkerhetsforkjemperen Dag Thomassen. Svein Berli tar for seg motorsykkel-teknologi. Er den utdatert sammenlignet med bil?
 
Gunnar Lundal har vært på Amerika tur igjen, denne gangen på egen hånd. Ferden gikk i California, Nevada og Utah. Siden han var alene kjørte han selvfølgelig Highway 50 som også kalles "The loneliest road in America". Ompe har gjestet Team Trafikkskole i Bergen og fått innblikk i kjøreopplæringen på MC. Kyrre Hagen har sammen med gode venner vært på MC-tur i Marokko. En spennende reise i et land som har mye å by på for motorsyklister. Denne historien har vi valgt å dele i to, og den første får del får du i dette nummeret.

 

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe den i kiosk.

 

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

 

Klikk på bildet under for å se forsiden til #2-18 i større oppløsning.

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif