Valentino virtuell mester 2017


Valentino Rossi – i form av den entusiastiske tilhengeren Derek Wisner fra Corona, California – er MotoGP Fan World Champion 2017 ved hjelp av MotoGP Mobile, et dataspill der tilhengere kan kjøre serien virtuelt. Wisner har brukt rundt 400 timer på å gjøre sin helt til virtuell mester. Han klarte det imidlertid ikke uten hard konkurranse: Rivalene Mark Marquez og Jorge Lorenzo, i form av respektive Porjate Subphanlie fra Indonesia og Laurent Girard fra New Caledonia, kom sterkt på slutten, men måtte nøye seg med andre og tredje plass.

Wisner og de andre finalistene får hver sitt flotte Brembo trofe, en Limited Edition Tissot klokke, en Nolan X-Lite MotoGP-hjelm og adgangskort til favorittløpene. Ikke mindre en 10 millioner fans har lastet ned MotoGP Mobile-appen og deltatt i rundt en halv million løp daglig. Det sier litt om seriens popularitet!

2018 MotoGP Fan Championship er allerede i gang. Spillet er gratis å spille og kan lastes ned fra Google Play og iTunes AppStore. For å være konkurransedyktig er det likevel en betingelse å kjøpe en rekke items underveis – prisen varierer fra 20 til 1049 kroner.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg