2018 Battle of the Kings har nå startet


Harley-Davidson og customisering er to ord som henger like mye sammen som hammer og spiker. Deres ombyggingstradisjon går laaangt tilbake i forrige årtusen, men lever like sterkt i dag. Om ikke sterkere. Produsenten vet å ivareta denne tradisjonen, og det var slik The Battle of the Kings ble født. Dette er en intern konkurranse blant Harley-Davidson forhandlere om å bygge den gjeveste Harleyen. Utgangspunktet, altså modellene som kan brukes til å customisere, bli bestemt fra år til år slik at utgangspunktet skal være mer eller mindre det samme for alle deltakere. Denne konkurransen har blitt gjentatt de siste årene, og det er gledelig å se at norske forhandlere også markerer seg. Juryen er folket og avstemmingen foregår på Harley-Davidson internettside. Under fjorårets konkurranse var H-D Ålesund med hele veien inn, og ble slått på målstreken. I år er det 90 H-D forhandlere som deltar fra hele Europa, og Norge er inne med fire. Disse er H-D Trondheim, H-D Bergen, H-D Oslo og H-D Kristiansand. Alle med en Sportster 1200 som utgangspunkt. Alle syklene kan sees på The Battle of the Kings sidene, og de fortjener en håndsrekning fra sine landsmenn. Gå inn på nettsiden, se alle de 90 kreasjonene, det er virkelig mye spennende. Her finner du selvfølgelig også de norske bidragene, og de står ikke tilbake for noe! Utgagspunktet for alle bygg er Harley sin XL1200CX. Les mer om Battle of the Kings i neste MC-avisa som kommer i løssalg ca. 31. januar.

Klikk her for å se og stemme på byggene på H-D sin nettside.

#Nyhet #HarleyDavidson

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg