Nytt år, ny AGM-shop


Pressemelding (forkortet), Alf Graarud Motor AS. "Vi feirer med -15% på hele webshopen torsdag til mandag! Rabattkode: JAN18. I år starter vi året med helt nytt system, ny motivasjon, og ikke minst en helt ny webshop! Samtidig forbereder vi oss til AGM Show 2018, og du er invitert! Møt opp i butikken lørdag 20. januar og bli med på moroa! Vi har allerede noen av årets nyheter i butikk, så her er det mulighet for å se seg ut sin neste sykkel. Blant andre Kawasaki Z900RS, nye Triumph Explorer og Yamaha MT-09. Importører kommer, og det vil bli en "stjernespekket" motevisning. Vi har også -15% på alt av Dainese og Alpinestars som finnes på lager. Vi har enkel servering og gleder oss til dere kommer innom for en hyggelig MC-prat før sesongen kommer i gang! Med ny nettbutikk kommer nye muligheter! Vi har en god del flere funksjoner og dere vil i løpet av tiden som kommer kunne se ennå noen ytterligere forandringer i webshopen."

Klikk her for å besøke den nye nettbutikken til AMG.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg