Nytt sportstouringdekk fra Michelin


Michelin har akkurat tatt frem et nytt sportstouringdekk, og dersom dekket lever opp til det Michelin lover i pressemeldingen, er det virkelig grunn til å glede seg. MC-avisa kommer med full rapport i nummer 4-2018, men i mellomtiden, her er det viktigste fra Michelins pressemelding:

«Michelin har tatt ytelsen til sin Sport Radial-dekkserie til et nytt nivå med nye Michelin Road 5. Den spennende nykommeren bygger videre på Michelin Pilot Road 4. I en intern test, hvor det nye dekket ble sammenlignet med sine hovedkonkurrenter, hadde Michelin Road 5 det beste grepet på våte veier, og det fortsetter å levere på vått underlag gjennom hele sin levetid. Et Michelin Road 5-dekk som har blitt kjørt 500 mil har like kort bremselengde som et nytt Michelin Pilot Road 4 dekk. Michelin Road 5 har også optimalt veigrep på tørre veier – med overlegen stabilitet og meget gode kjøreegenskaper sammenlignet med sine konkurrenter.

Tre faktorer gjør dette dekket til noe helt spesielt: Siste generasjon av gummiblandinger, Dual compound-teknologi og seipet dekkmønster. Selv etter 500 mils kjøring har Michelin Road 5 samme korte bremselengde på vått underlag som et nytt Michelin Pilot Road 4.»

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg