Yamaha kjøper Brudeli-patent!!


Hakk I hæl på nyheten Yamaha Niken – den særegne og futuristiske lenende trehjulingen vist i 2017 – kommer nyheten om at Yamaha har kjøpt rettighetene til et annet patent, nemlig Brudeli Leanster.

Første versjon av Brudeli Leanster ble vist på EICMA så langt tilbake som i 2005, og denne prototypen ble bygget i en garasje av norske Geir Brudeli og kameratene hans. Den innovative trehjulingen viste lovende takter og var langt foran andre trehjulinger på markedet.

Det er bestandig spennende når et lite foretak sikrer seg oppmerksomheten til en industrigigant, og med introduksjonen av Niken, er det tydelig at Yamaha mener alvor med sin satsing på et segment som stadig vokser.

At Yamaha skaffer seg Leanster teknologi som ble utviklet i Norge, ser Brudeli som en stor ære: «Når en tenker på den enorme mengden kunnskap, kompetanse og lidenskap Yamaha har, blir det spennende å se deres fremtidige produkter».

MC-avisa kan ikke annet å si: Gratulerer, godt jobbet!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg