Honda WSBK håper på bedre 2018

03.01.2018

 

Det er feil å si at 2017 var et spesielt vellykket for Hondas WSBK-team. Det begynte så lovende med at Red Bull ble hovedsponsor og førerne Nicki Hayden (MotoGP) og Stefan Bradl (Moto2) fikk helt nye sykler for å kunne å konkurrere med dominerende Kawasaki og Ducati. Det er vel ikke nødvendig å si at det ikke gikk som planlagt ….

 

Allerede før Hayden omkom i en tråsykkelulykke midt i sesongen, slet teamet med problemer. Sykkelen hadde ikke gode nok kjøreegenskaper, manglet effekt og hadde i tillegg dårlig integrert elektronikk – problemer som stort sett var til stede hele sesongen. I stedet for pallplasseringene som var forventet før sesongen, måtte teamet nøye seg med å juble for plasseringer blant topp 10.

 

Etter Haydens død fikk Bradl sine egne problemer – blant annet skader – som gjorde at han ble satt ut av teamet, og to nye førere hyret inn: Amerikanske Jake Cagne og engelske Leon Camier (BSS-, BSB- og WSBK-erfaring). De har rett nok ikke så imponerende CV som fjorårets duo, men de må likevel bryne seg på team fra Kawasaki og Ducati som er sterkere enn noen gang før.
 

Det må være uvant for et team som er sponset av suksess-sultne Red Bull …

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.