Ny MV Agusta firer på trappene


Etter at arbeidet med å gjøre de tresylindrede motorene Euro4-kompatible er ferdig, retter MV Agusta oppmerksomheten mot en ny firer. I motsetning til trippelen, som ble bygget om for å møte utslippskravene, dreier det seg nå om en helt ny firesylindret motor for de større syklene.

Etter all sannsynlighet kommer det en ny F4 superbike og en firesylindret Brutale, men det er lite trolig at MV Agusta nøyer seg med det. MVs begrensede ressurser gjør imidlertid at de ikke kan slippe alle modellene på en gang – de vil komme en etter en over tid. Hvilken som kommer først? Vanskelig å si. F4 er kanskje favoritt, men markedet tilsier vel at Brutale blir først – den har størst salgspotensiale.

Den nye motoren er en følge av at MV nå har kjøpt tilbake de 25 % av aksjene som Mercedes AMG hadde. Det nye firmaet, MV Holding, eies av Giovanni Castiglioni og den russiske Sardarov-familien.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg