Oppsiktsvekkende rå konseptmaskin fra CFMoto


Kinesiske CFMoto har etablert et godt fotfeste i blant annet England og har etter hvert levert en del riktig så troverdige modeller. Nå ser det ut til at de kommer til å legge lista minst ett hakk høyere.

Tidligere har kineserne brukt 650 cc motorer som minner sterkt om Kawasakis ER-6, men denne nye konseptsykkelen har V-twin. Nykommeren kalles V.02-NK, og kineserne mer enn antyder at den er forløperen til en produksjonsversjon.

CFMoto sier de sikter seg inn mot mer kubikk, og motoren som sitter i V.02-NK minner sterkt om en KTM RC8 V-twin, noe som betyr at den måler godt over 1000 cc. Det er ikke snakk om en kopi, heller: KTM har inngått samarbeid med CFMoto når det gjelder å utvikle nye modeller, så det er faktisk ekte saker. Svært mye tyder også på at designet kommer fra KTM-designer Kiska Design, som har vært ansvarlige for design av CFMotos tidligere modeller.

Kineserne har ikke vært rause med detaljer, men bildene viser en ramme som er kompositt av stål og aluminium med monosvingarm bak. Radiatoren er montert under setet og får kjøleluft fra store luftinntak på hver side av sykkelen. Fjæringskomponenter fra Øhlins og bremser fra Brembo gir sykkelen en kredibilitet de fleste kinesiske merker mangler. Vi har sagt det før, men det tåler å gjentas: Kineserne kommer!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.