MC-avisa #1-18 / MC-katalog 2018 i salg nå!


MC-avisa nr. 1-2018 / Norsk motorsykkelkatalog 2018 er proppfull av spennende MC-stoff og inneholder i tillegg den mest komplette oversikten over det norske tohjuling-markedet. Blant annet finner du tester av KTM 790 Duke (prototype-utgave), Harley-Davidson Breakout og Honda Africa Twin DCT.

​Her er noen av de andre godbitene du finner i denne utgaven av MC-avisa: Vi har med en rikholdig rapport fra årets EICMA-messe i Milano. Her presenteres det viktigste på motorsykkelfronten for modellåret 2018. Vi har også vært på Oslo Motor Show, MC-reise i Skottland og på fabrikkbesøk hos MV Agusta. Vi har intervjuet Tore Kittilsen, tidligere toppdommer innen speedway og tidligere økonomisjef i FIM. I artikkelserien "De skapte MC-historie får vi et innblikk i Suzuki og firmaets grunnlegger, Michio Suzuki, sin historie.

I bladets katalog-del får du den komplette oversikten over alle motorsykkel-, cross-, lett-MC-, moped- og scootermodellene du vil finne i de norske MC-butikkene i modellsesongen 2018. Alle modeller har en dekkende beskrivelse og opplysninger om de viktigste tekniske dataene.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Klikk på bildet under for å se forsiden til #1 i større oppløsning.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg