Yamaha gjenoppliver Fazer!

16.12.2017

Yamaha har gjenopplivet Fazer-navnet på et av sine produkter, men sorry – det er ikke en motorsykkel. Nesten tvert imot: Det er snakk om et radiostyrt helikopter til bruk i landbruks- eller kartleggingsformål. Den digre lekesaken har tanker som kan spraye væske eller gjødning over avlinger, men sett med våre øyne, er det et stort leketøy som kan gjøre deg upopulær blant naboene.

 

Fazer erstatter forgjengeren RMax – et totakts helikopter som har vært produsert siden 1997. Fazer, derimot, har en firetakter som er mer stillegående og mer miljøvennlig – i tillegg til at det kan løfte dobbelt så mye. Men hvis du ser for deg ville stunt som fører av helikopter-Fazer, kan du legge de planene på hylla. Maskinen løfter bare 35 kilo. Til tross for dette ser vi for oss at Fazer kan være ypperlig til å vannbombe nabobikkja som gneldrer hele dagen.

 

Vi må imidlertid helle litt malurt i begeret: Fazer er ikke til salgs – bare til leie – inkludert pilot, og da bare til bønder som kan dokumentere behov.
Fyyy!!

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.