Eventyret fortsetter for Touratech


Pressemelding (oversatt og forkortet), Touratech Sverige.

Fra 1. januar 2018 overtas Touratech av Happich GmbH, som har sete i Wuppertal i Tyskland.

Happich er en del av portefølgen til Pelzer Swiss Holding, og de er markedsledere produsenter av innredning og tilbehør for kommersielle og spesielle kjøretøyer. Happich fortsetter den tidligere forretningsmodellen i Touratech og beholder både produksjon og ansatte i Niedereschach i Tyskland.

– Oppkjøpet er en veldig god løsning for Touratech, sier en fornøyd Dr. Pehl, som har forvaltet selskapet og lett etter investorer siden insolvenssøknaden kom i august. – Vi har funnet en ideell partner. Touratech sine ansatte, som har gjort en utmerket jobb de seneste ukene, kan se fremtiden med tillit. Jeg vil også takke kundene for deres utrolige lojalitet, fortsetter Dr. Pehl.

Flere interessenter Flere foretak har i løpet av høsten vist interesse for å ta over Touratech, og den tidligere ledelsen har sammen med insolvensadministrasjonen lagt all kraft på å velge den mest egnende investoren som vil kunne drive videre Touratech med den samme lidenskapen som tidligere.

– Touratech kompletterer produktporteføljen vår perfekt. Jeg ser frem mot den nye oppgaven, sier Happich sin visedirektør Marc Pelzer.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg