Husqvarna Scandinavia MX- og Endruo-team 2018


Fra pressemelding: Husqvarna Motorcycles Scandinavia presenterer stolt Husqvarna Enduro Racing Team 2018 og Husqvarna MX Racing Team 2018!

Husqvarna Enduroførere for 2018 er følgende: Emil Gustavsson, Anton Sandstedt, Hanna Berzelius, Robert Friberg, Jesper Börjesson samt de nye tilskuttene John Salomonsson og Oskar Ljungström. Husqvarna MX-førere for Husqvarna 2018: Jesper Jönsson, Pontus Jönsson, Danne Karlsson, Rasmus Varg og det nye tilskuddet Noel Nilsson. Pressemeldingen i sin helhet på svensk: HUSQVARNA ENDURO RACING TEAM 2018

Husqvarna Motorcycles Scandinavia presenterar stolt Husqvarna Enduro Racing Team 2018! Husqvarna Enduroförare för 2018 är följande: Emil Gustavsson, Anton Sandstedt, Hanna Berzelius, Robert Friberg, Jesper Börjesson samt de nya tillskotten John Salomonsson och Oskar Ljungström. Emil Gustavsson kör nästa säsong FE 350 med stöd av Bloms MX i Svenska Enduro Mästerskap. Emil skadade nacken tidigt på säsongen och har nyligen fått börja träna igen. Han är nu mer redo än någonsin att satsa fullt och nå pallplats till kommande säsong. Anton Sandstedt tog hem titeln som bästa junior i klassen JSM2 på Sveriges mästerskap och körde in på 6e placering på Novemberkåsan. Han gjorde även en bra prestation för Sverige på Six Days ISDE 2017. 2018 kommer han att åka FE 350 genom Tibro MC Service. Hanna Berzelius fortsätter sin säsong på TX 125 genom Tibro MC service. Hanna tog för tredje året i rad SM guld i sin klass. Hon kom även tvåai european championship. Tillsammans med två andra förare kom hon fyra på Lag-VM under ISDE. Robert Friberg fortsätter köra för team Husqvarna och kommer köra en FE 250 genom Cross & Enduro Companiet. Han blev svensk mästare i sin klass SM3 denna säsong och körde in som femma på Novemberkåsan, där han även utsågs som årets rookie. Han gjorde även debut på Six Days ISDE med fina resultat. Jesper Börjesson är tillbaka i teamet efter en tuff säsong i USA med skador och sjukdomar. Trots bra prestationer satte motgångarna stopp för topplaceringarna. Väl hemma igen är han redo att satsa fullt ut för att nå pallplats med sin FE 350 genom MC Service. John Salomonsson är en av de nya teammedlemmarna i Husqvarna. Han kommer att köra FE 250 genom Tibro MC Service. Hans närmsta tidigare meriter är svensk mästare i ungdom (USM) samt femma i sin klass JSM1. Oskar Ljungström kommer för första gången köra en Husqvarna TE 300i genom Tibro MC Service. Han kommer från en stabil säsong där han slutade på andra plats på JSM2 efter teamkamraten Anton Sandstedt. HUSQVARNA MX RACING TEAM 2018

Husqvarna Motorcycles Scandinavia presenterar stolt Husqvarna Motocross Racing Team 2018! Förare för Husqvarna 2018: Jesper Jönsson, Pontus Jönsson, Danne Karlsson, Rasmus Varg och nya tillskottet Noel Nilsson. Jesper Jönsson fortsätter köra i team Husqvarna och lämnar en stark SM säsong bakom sig med en tredje placering i sin klass MX2 på de svenska mästerskapen. Till kommande säsong byter han klass till MX1 och kör därför FC 450, även denna gång genom Motostar. Pontus Jönsson byter till denna säsong tillbaka till MX2 och kör på TC 250 genom Motostar. Pontus tog hem guld som bästa junior på JSM och körde sig till en tredje plats i klass MX1. Han försvarade även sin titel i SM i sprint Motocross. Danne Karlsson fortsätter köra MX2 även denna säsong på FC 250 genom Karlströms Motor. Danne kom på fjärde plats i sin klass MX2 på mästerskapen denna säsong. Rasmus Varg fortsätter vara en del av teamet men denna gång på en Husqvarna TC 125, återigen genom Cross & Enduro Companiet. Rasmus körde sig till en tredje plats i 85U i svenska mästerskapen. På en tuff upplaga av Gotland Grand National lyckades han även köra sig till en andra placering i ungdomsklassen. Han kommer köra U17 i kommande säsong. Noel Nilsson kör första säsongen för Husqvarna racing team 2018. Genom sin TC 125 stöttad av Karlströms Motor kommer han köra U17 i svenska mästerskapen. Tidigare meriter är bland annat svensk mästare i sin klass 85U.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg