Dunlop lanserer TrailSmart Max


Pressemelding, Starco. Dunlop lanserer TrailSmart Max – etterfølgeren til TrailSmart, som ble premiert med 5 stjerner. • Nye teknologier bygger på TrailSmarts 5-stjerners tester i motorsykkelmagasiner • Ny konstruksjon og nye materialblandinger gir forbedringer i kjørelengde på opptil 64 % på fordekket og 15 % på bakdekket. • Fokus på konsekvente endurance-egenskaper • Utviklet med fokus på BMW R 1200 GS og Honda Africa Twin Dunlops anerkjente TrailSmart har blitt erstattet av det nye TrailSmart Max i de vanligste dimensjonene. Dette nye dekket bygger på den høyt ansette forgjengerens testvinnende veigrep på vått og tørt underlag, men er også utstyrt med nye teknologier som har vist seg å gi enda bedre «handling» og holdbarhet – perfekt for førere som planlegger lengre adventure-turer. Trail-kjøring er et av de raskest voksende segmentene på motorsykkelmarkedet med lanseringen av nye, kraftigere sykler som tiltrekker seg adventure-førere. Dunlop lanserte TrailSmart i 2015, og det var det eneste dekket av dem MotoMag testet som fikk høyeste mulige karakter, fem stjerner, for håndtering på både vått og tørt underlag. Dunlop har imidlertid ikke hvilt på laurbærene. Behovet for å utvikle dekk som er tilpasset til de nye motorsyklene i sektoren, samt Dunlops fokus på å utvikle nye teknologier for å holde på ledelsen innen håndtering og kjørelengde, har ført til utviklingen av et nytt dekk – TrailSmart Max. Teknologier TrailSmart Max har rayonmateriale i stammekonstruksjonen. Dette gir mer presis styring, og i kombinasjon med Dunlops anerkjente JLB-konstruksjon (JointLess Belt) gir det raskere oppvarming og mye mer progressiv atferd i varierende temperatur og under mange ulike forhold.Denne forbedrede konstruksjonen kombinert med en ny fordekkprofil gjør også dekket betydelig mye mer holdbart. I interne tester viste det nye 120/70R19-fordekket seg å vare 64 % lenger* enn forgjengeren. Det bekrefter Dunlops gode renommé for holdbarhet og utholdenhet som vi har sett i andre sektorer med RoadSmart III og SportSmart2 Max. Bakdekket har nå også fått fordel av Dunlops materialteknologi MT eller Multitread. Blandingen av materialer har blitt optimalisert for å gi gode kjørelengder (15 % bedre enn forgjengeren*), samtidig som den gir bedre svingegenskaper, spesielt på den nye generasjonen av kraftige adventure-sykler. TrailSmart Max har også fått det nye slitebanemønsteret xGT eller «Cross Groove Tread» Denne klare og skarpe designen omfatter også en ny materialblanding med høy andel silika. Alt dette bidrar til å bevare TrailSmarts 5-stjerners, testvinnende egenskaper på vått underlag. Andy Marfleet, markedsføringsskjef for EMEA, sier at TrailSmart Max representerer et betydelig skritt fremover innenfor sektoren. «TrailSmart er et 5-stjerners dekk, men vi følte at vi også kunne tilføre det nye teknologier som hadde vist sin verdi i andre sektorer. Vi har klart å beholde de sektorledende egenskapene på vått og tørt underlag, men samtidig oppnå en betydelig forbedring på kjørelengden. Vår filosofi om «stronger for longer», som vi har demonstrert med RoadSmart III, fokuserer på utholdenhet og på å sikre at dekket beholder sine egenskaper gjennom hele levetiden. Kombinasjonen av ny konstruksjon med rayonbånd, et nytt Multitread-bakdekk og det distinkte xGT-mønsteret betyr at TrailSmart Max har sterke egenskaper uten kompromiss for de mest krevende adventure-førere.» Betegnende nok er TrailSmart Max tilgjengelig i dimensjoner som er produsert for de nyeste modellene i segmentet, for eksempel er BMW R 1200 GS væskekjølt versjon (120/70 R19 og 170/60 R17) nå tilgjengelig, og for den vannkjølte versjonen har Dunlop lansert (110/80 R19 og 150/70 R17). Honda Africa Twin er også et populært valg i adventure-segmentet. Dunlop har optimalisert kombinasjonen av 90/90-21 og 150/70 R18 så den passer perfekt til denne modellen. «At det dukker opp så mange spennende nye modeller i dette segmentet ga oss muligheten til å finjustere våre nyeste TrailSmart Max etter disse syklenes spesifikke behov», legger Marfleet til. *Intern test mot Trailsmart-dimensjon Foran 120/70R19, Bak 170/60R17.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg