TVS Apache RR 310 = BMW G 310 RR?


BMWs indiske samarbeidspartner har nettopp vist frem sin nye Apache RR, og som ventet er det i all hovedsak en fullkåpeversjon av BMW G 310 R. Det er derfor rimelig å anta at dersom BMW bestemmer seg for å lansere en sportsversjon av sin G 310 R, vil den sannsynligvis se ut som denne – med forskjell fra farger, tankmerke og andre detaljer. Utseende på denne nye TVSen spores tilbake til siste årets Akula-konsept, men under klærne er den nesten ikke til å skille fra BMWen som er opphav. Motoren er den samme 313 cc med identisk effekt. Rammen er også lik, men bakrammen skiller seg litt på grunn av måten fothvilerne bak er plassert.

På typisk sportssykkel-vis har den Apache clip-on styre, tilbakeflyttede fothvilere, litt høyere sete (810 mm) og en anelse kortere hjulavstand. Dette siste sannsynligvis på grunn av nye gaffelbroer. Instrumentpanelet er vertikalt LCD – atskillig mer stilig enn det tverrstilte på G310R. Hjulene og Bybre bremsene er maken til det som står på BMW G 310 R, og ABS er standardutstyr. Vekten er 170 kg fulltanket – 11 kilo mer enn G 310 R – noe som skyldes karosseridelene. Kåpen gir bedre aerodynamikk og er årsak til at den lille sportssykkelen klarer 160 km/t.

Er det sannsynlig at TVS/BMW nøyer seg med å slippe denne på det unektelig ganske omfattende indiske markedet? Neppe. Med BMWs ønske om å ekspandere (og ikke minst konkurrere med KTM), er det helt logisk å anta at bildene viser en fremtidig BMW G 310 RR. Og i rettferdighetens navn: Vi har sett styggere sykler … Trykk på bildene i galleriet under for å se dem i større visning.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg