WeeCar åpner eget butikklokale

07.12.2017

 

Pressemelding, WeeCar.

(Torsdag 7. desember 2017) Den elektriske kjøretøyeksperten WeeCar flytter nå inn i nye lokaler på hjemstedet Frakkagjerd i Tysvær. Dermed satser selskapet også lokalt etter å ha etablert forhandlernett i hele Sør-Norge.

Det nye butikklokalet er totalt 620 kvadratmeter stort og består av 220 kvm utstillingslokale og 400 kvm lager og verksted. Butikklokalet ligger like ved rundkjøringen på Frakkagjerd, og har blitt betydelig oppgradert i forkant av åpningen 12. desember.

– Vi er veldig spente. Dette blir helt klart en ny hverdag for oss. Nå blir vi en utsalgsbutikk i tillegg til nettbutikken og forhandlerapparatet, som vi startet med for to år siden. Å ha en disk å komme til er betryggende for kundene, og nå får de den muligheten, sier daglig leder for WeeCar, Glenn Larsen.

Larsen opplyser at WeeCar inviterer til offisiell åpning av sin nye butikk på Frakkagjerd 12., 13. og 14. desember. Under disse dagene vil det være langåpent mellom 08.30 og 19.30, og det vil bli anledning til å teste ut de nye elektriske kjøretøyene, både av typen WeeCar og elektriske motorsykler for barn.

Vil styrke seg lokalt
Til nå har rundt 95 prosent av salget foregått igjennom nettbutikk og forhandlere, som befinner seg både i Bergen, Stavanger, Oslo, Trondheim og Sandane. Nå ønsker WeeCar å øke satsingen og bli en sterkere aktør på seniorscootere lokalt i Haugaland.

I tillegg til åpning av eget butikklokale har WeeCar denne høsten valgt å satse på en egen junioravdeling samt elektriske sykler for voksne.

– I sommer forhandlet vi oss frem til en avtale med Torrot Group og den spanske fabrikken GAS GAS, som er ledende i verden innen elektriske minicrossere, trial-sykler og supermotard på juniornivå. Vi ønsker å bli størst på dette markedet i Norge, og i tillegg ha en bredde i produktutvalget der fellesnevneren er elektrisk fremdrift, avslutter daglig leder i WeeCar, Glenn Larsen.

For mer informasjon, se weecar.no

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.