Scott MX 550 lansert på Eicma


Scott har de siste årene blitt større og større på MC-bekledning og utstyr. I Milano hadde de satt av en stor plass på sin stand for å presentere sin nye hjelm, MX 550. MC-avisa fikk en god presentasjon av hjelmen, og vi kan si vi ble imponert. Scott bestemte seg for tre år siden å lage en hjelm med fokus på sikkerhet og ventilasjon. Selvsagt er sikkerheten satt i høysetet. Hjelmen er utstyrt med det svensk-patenterte MIPS® BRAIN beskyttelses-system som en også finner hos Shoei. Dette systemet består av en beskyttelses-hette inne i hjelmen som gjør at en eventuell hoderotasjonen minsker ved et krasj. Sjekk ut MIPS på: http://mipsprotection.com/technology/ MX 550 er også utstyrt med Conehead konstruksjon som demper eventuelle støt hvis uhellet skulle være ute. Ventilasjonen er også "top of the art". Tester Scott selv har gjort ved viser at MX 550 har det beste testresultatet. Dette gjør at konsentasjonen er topp under kjøring. Det er 3D-formet kinn pute og avtakbart og vaskbart liner og kinnputer. Den nye Scott MX 550-hjelmen er en high-end hjelm som hever nivået for ventilasjon og sikkerhet på markedet. Utstyrt med de nyeste sikkerhetsteknologier som MIPS og Conehead konstruksjon, samt den nye ventilasjonen med strategisk plasserte ventiler, vil du føle deg komfortabel og sikker gjennom hele turen. Veil. pris er kr. 2.799,-. Vi kommer tilbake med en test av MX 550 i en MC-avisa-utgave til våren. Det er Ruco på Lillehammer som er importør av Scott i Norge. Du finner dem på www.ruco.no/om-ruco

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg