DAB for BMW motorsykler


MC Oslo kan nå levere DAB-adapter til sykler med USB-kontakt. Etter veldig mange henvendelser har MC Oslo de siste året jobbet aktivt med å finne en god DAB-løsning for motorsykler med radio – spesielt for BMW-modellene. Endelig er «koden knekt», og nå tilbys Dension DAB-adapter! Dension DAB er en smart og enkel løsning og som gjør at radioen kan betjenes på vanlig måte – f.eks. med BMW’s «Multihjul» ved venstre håndtak.

Mer informasjon om produktet:

  • Enkel montering

  • 3. generasjon DAB+

  • Tilkobling via standard USB-port

  • Tilpasses radioens software

  • Følger kanal ved kjøring inn i ny region

  • Stasjoner vises som virituelle mp3-filer

  • Mål: 10,5 x 7,5 x 2,5 cm.

  • Avhengig av radiomodell kan buffertiden (bytte av kanal) variere mellom 2-30 sekunder.

Antenne og antennadapter følger ikke med adapteret og må kjøpes i tillegg. Flere antennealternativ leveres, men MC Oslo mener at DAB 101703 er den som er best egnet til montering på f.eks. R1200RT og K1600GT. Har du spørsmål, send en mail til MC Oslo sin ekspert: robin@mcoslo.no Trykk her for å gå til produktet på MC Oslos nettbutikk.

#MCOslo #Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg