Indian FTR 1200 – en feiring av Wrecking Crew


På Eicma-messen i Milano presenterte Indian FTR 1200, en sykkel med de fleste DNA hentet fra Dirt Track racing. Etter at Polaris kjøpte opp Indian har det skjedd utrolig mye. De har blant annet børstet støvet av gamle racingtradisjoner, og Indians sagnomsuste Wrecking Crew har gjennoppstått. På 1940-50 tallet hadde Indian en gruppe fryktløse Flat Track førere som nærmest oppnådde stjernestatus og levde som rockestjerner. På Dirt Track banen var de nådeløse og vant det meste.

Nå ser vi at historien repeterer seg selv. Indian har nok en gang entret Dirt Track banen med et nytt Wreking Team, og resultatet er alle palleplassene hver gang. En virkelig imponerende bragd for Dirt Track er stort i USA.

For å hedre sine nye Dirt Track helter har de satt sammen denne FTR 1200, og som bildene viser, den ser ut som om den nærmest kommer rett fra Dirt Track banen. Men, dette er i følge Indian bare "show off". De tar den med seg rundt forbi på messer og ser hvordan den blir mottatt. Noe som i prinsippet betyr: "Vil markedet ha den, bygger vi den for gatebruk." Og det tror vi Indian vil ha mye igjen for. Dette er en tøff gatesykkel med særpreg, i tillegg har den en ekstremt potent motor.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.