Indian FTR 1200 – en feiring av Wrecking Crew


På Eicma-messen i Milano presenterte Indian FTR 1200, en sykkel med de fleste DNA hentet fra Dirt Track racing. Etter at Polaris kjøpte opp Indian har det skjedd utrolig mye. De har blant annet børstet støvet av gamle racingtradisjoner, og Indians sagnomsuste Wrecking Crew har gjennoppstått. På 1940-50 tallet hadde Indian en gruppe fryktløse Flat Track førere som nærmest oppnådde stjernestatus og levde som rockestjerner. På Dirt Track banen var de nådeløse og vant det meste.

Nå ser vi at historien repeterer seg selv. Indian har nok en gang entret Dirt Track banen med et nytt Wreking Team, og resultatet er alle palleplassene hver gang. En virkelig imponerende bragd for Dirt Track er stort i USA.

For å hedre sine nye Dirt Track helter har de satt sammen denne FTR 1200, og som bildene viser, den ser ut som om den nærmest kommer rett fra Dirt Track banen. Men, dette er i følge Indian bare "show off". De tar den med seg rundt forbi på messer og ser hvordan den blir mottatt. Noe som i prinsippet betyr: "Vil markedet ha den, bygger vi den for gatebruk." Og det tror vi Indian vil ha mye igjen for. Dette er en tøff gatesykkel med særpreg, i tillegg har den en ekstremt potent motor.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg