Ny Sport Glide og H-D Ålesund-bygg i Milano

13.11.2017

 

Vi har tidligere presentert 2018-nyhetene til både Harley-Davidson og Indian i MC-avisa. Men Harley-Davidson hadde en helt ny modell klar til besøkende i Milano som har fått navnet Sport Glide. Denne nyheten er utstyrt med Softail-ramme, avtagbare sidevesker og mini-kåpe.

På Harley sin stand var det også utstilt finalekandidatene til "Battle of King"-konkurransen som H-D har hatt gående i Europa i 2017. H-D Ålesund sitt bygg "Dirt Scrambler" ble vinneren i H-D Nordic, og sykkelen var vist frem blant alle de andre vinnerne. Dommerpanet besto av visepresident for styling i Harley-Davidson, Brad Richards, gitarist Gilby Clarke (Guns N´ Roses 1991-94) og Superbike-mester Shane Byrne.

Alle forhandlerne fikk et budsjett på 6000 €, og 50% av utstyr og deler måtte hentes fra Harley-Davidson Parts & Accessories-katalogen. Etter en spennende finalerunde ble vinneren til slutt kåret. Harley-Davidson Perugia gikk av med seieren med deres Roadster-baserte "Bombtrack".

For å være "litt" subjektive så mener vi at hvis alle hadde fulgt reglene om ca 60.000,- i deler, så hadde H-D Ålesund vært på topp. De som hadde laget vinnersykkelen har etter vår vurdering bl.a. "stjålet" eksosanlegget for å klare å komme under den totale summen.

H-D Ålesund sin "Dirt Scrambler" er laget av Ronny Vatnehol (41) og Espen Vik Dale (23). Den er bygget på Sportster Roadster 1200 og er bl.a. utstyrt med H-Ds sorte felger med Metzeler Karro 3 dekk. Acrapovic står for den gromme lyden. Sykkelen er laget for å kunne brukes både på asfalt og grus.

Vi kommer tilbake med en artikkel av "Dirt Scrambler" til våren...

 

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.