ARCH Motorcycles – Matrix nok en gang

13.11.2017

 

Skuespiller Keanu Reeves og custombygger Gard Hollinger har gått sammen om et firma som kaller seg Arch motorcycles. På EICMA benyttet de anledningen til å presentere to nye Euro4-godkjente modeller, KRGT-1 og Arch-1s, pluss en ganske oppsiktsvekkende sak døpt Arch Method 143 som det kun skal lages 23 stk av.

KRGT-1 og Arch Method er hvordan fremtiden ser ut for Arch, sa Keanu Reeves på pressekonferansen – en happening som var så godt besøkt at deler av standen kollapset.

 

KRGT-1 bygger på originalen som ble lansert i 2015, men den har nå fått Øhlins FGRT framgaffel og Arch bakdemper. Bremsene er også oppgradert og har ABS. Motoren er en 2032 cc V-twin montert i stålramme med maskinert aluminium bakramme. Hjulene er 5-eikers karbonfiber fra BST og ergonomien kan skreddersyes til kjøperen.

 

Arch-1s er helt ny og er den første med monosvingarm bak. Den er utviklet fra KGRT-1 men er beregnet på «sportslig og aggressiv» kjøring, ifølge Reeves. Motoren er den samme som i KGRT-1, men Arch 1s har 7-eikers BST karbonfiberhjul. Begge syklene blir solgt i Europa via Arch Europe.

 

Firmaet viste også nevnte Arch Method 143, en sykkel med karbonfiber monocell ramme under et deksel av CNC maskinert aluminium og et sete kledd med «lær av en kvalitet som en vanligvis bare finner i designer håndvesker» – igjen ifølge Reeves. Motoren er på 2343 cc, gaffelen er Øhlins FGRT med karbon deflektorer, og hjulene er oppsiktsvekkende BST Turbine, også de i karbon.

 

Alle syklene bygges i en topp moderne fabrikk i LA i USA. Priser er ennå ikke kunngjort, men det kan kanskje være like greit. Vi sitter med en følelse av at hvis du må spørre om pris, har du ikke råd til å kjøpe Arch …

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif