Dette skjer på MC Collection


Pressemelding, MC Collection.

Många små samlingar inom den stora MC kollektionen

Vi har nu v-winnar, boxermotorer, Wankelmotorer, svenska crosshojar, engelska järn från toppåren, italienska racers, speciell design, navstyrning med mera. Dessa samlingar kommer framöver att presenteras lite närmare med föredrag, specialvisningar och naturligtvis mer fokuserade temautställningar på podiet. Några teman som planeras med föredrag är Wankelmotorer, navstyrning, Art Deco och någonting kring svensk motocross.

Ta en tur i vårt galleri- ett hav av unika detaljer i form av design teknik och extraordinär innovation bland alla motorcyklar. Just nu:

Wankeltema

Vi lyfter fram några av de Wankel-motorer som finns i samlingarna. Specialutsällning med fakta om Felix wankel och de fyra wankelmotorcyklar i galleriet.

Wankelafton den 30/11 kl.19

Kom till MC Collection 30 november kl. 19 och få lite bakgrund om Wankel-motorer samt mer fakta om dom fyra mc som ingår i samlingarna. Våra experter berättar allt! Vi presenterar även ljud! presentera! Denna kväll serverar vi soppa med bröd och ost.

Årskort gäller. Maila gärna och säg om du kommer till info@mc-collection.com Välkomna!

STURE TORNGREN 11 november kl. 13.30 Tidningen Wheels, Wiking, SFRO, bygghandbok. Sture har gjort mycket för svensk motorhobby. Kom och ta del av hans spännande historia. Han har tillverkat en rad olika hotrod och mc byggen. Sture kommer att ha med sig ett fordon som kommer att visas i detalj. Föredraget börjar kl.13.30. Inträde 140 kr . Årskort gäller ej. Vid förbokning av biljett får man sitt namn på sittplatsen. Maila till info@mc-collection. Annars är det bara att komma. Guidetur kl.12-13 denna dag. Turen ingår i inträdespriset. Cafeét och utställningen Best of the best öppnar kl.11. Mackor, fika, kaffe och glass.

Brittown- filmkväll 16 november kl.19.00 En motorcykel dokumentär om en cykelaffär i Kalifornien. Som mästarmekaniker, cykelexpert delar Meatball sin tid mellan familj, sin butik och sitt rockband, Smiling Face Down. Brittown ansluter Meatball i flera månader när han leder till tävlingar, spelar spelningar och använder all sin skicklighet för att vända en gammal 650 Triumph Bonneville-motor till en 130 mph färdig skreamer. Filmen börjar 19.00

Soppa, smör, bröd och kaffe 65 kr denna afton.

Vi öppnar kl.11.00 Vanligt inträde. Årskort gäller. Maila gärna om du kommer så får du en garanterat bra sittplats. info@mc-collection.com

Guidetur varje lördag kl.12.30 fram till och med den 9 december. Turen ingår i entrépriset.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg