Honda CB4 Interceptor


Som vanlig på EICMA stiller Honda ut en konseptmodell laget av Hondas forsknings- og utviklingsavdeling i Roma. I år var det CB4 Interceptor – en variant av temaet «Neo Sports Cafe». Denne versjonen har fått et litt mer sportslig preg takket være en styrekåpe som er inspirert av 70-tallets produksjonsracere.

Fargeskjemaet er enkelt å beskrive: Det er sort. «Dette kombinerer eleganse og sportslighet samtidig som det fremhever den futuristiske teknologien som er integrert i det flytende linjene.» Sitat slutt!

Oppå tanken sitter et touchscreen som får strøm fra en liten generator med vifte som drives av fartsvinden. Sykkelen er kontinuerlig online, slik at føreren kan følge veien på touchscreen via digitale kart (men vi ville foretrekke å se på selve veien!) og selvfølgelig gjøre nødanrop (vi ser den…) eller koble til andre enheter.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg