Michelin i MotoGP til 2024


Michelin har inngått avtale med Dorna om å fortsette å levere dekk til MotoGP ut 2023-sesongen. Alle teamene får adgang til samme dekkutvalg, og avtalen med Michelin hindrer at noen team har fordeler grunnet egen dekkavtale, slik tilstanden var for noen år siden.

Nyheten kommer ikke som noen overraskelse. Dorna har aldri lagt skjul på at de er meget tilfreds med Michelin som samarbeidspartner, og produktene fra den franske dekkgiganten har sørget for at racingen er tettere og mer spennende. Den forlengede kontrakten bidrar også til å skape stabilitet, noe MC-fabrikkene setter stor pris på ettersom de kan utvikle sykler som passer dekkene, i stedet for å måtte tilpasse syklene til nye dekkmerker. Dorna sa seg også meget tilfreds med måten Michelin har reagert på problemer og ønsker fra førerne.

Alt i alt ser det ut til å være en vinn-vinn situasjon for alle parter.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg