Honda feirer 100 millioner produserte Super Cub!


I dag har Honda Motor sluppet nyheten om at man har nådd utrolige 100 millioner produserte enheter på verdensbasis av den ikoniske Suber Cub-serien. Denne enorme milepælen ble markert, som seg hør og bør, med en høytidelig sermoni på Hondas fabrikk i Kumamoto i Japan, et av stedene Super Cub blir produsert. Honda Motors president og administrerende direktør Takahiro Hachigo var blant dem som var til stede under denne seansen.

Masseproduksjon av førstegenerasjons Super Cub C100 startet i august 1958 på et produksjonslokale nord for Tokyo. Siden da har Super Cub-serien gått gjennom en rekke forandringer og forbedringer, men grunnkonseptet – og dens ikoniske designelementer – er ikke endret på. Serien selges i dag i 160 land verden over.

Under sermonien i Kumamoto uttalte Takahiro Hachigo: "Honda Super Cub, som ble skapt i Japan, legemliggjør Hondas lidenskap til å betjene mennesker over hele verden med glede av å utvide sitt livs potensial ved å forfølge kompromissløs produktutvikling som setter kunder først. Som et resultat har Super Cub-serien lenge blitt nydt av kunder over hele verden og klarte å nå milepælen på 100 millioner enheter i verdensomspennende kumulativ produksjon. Honda vil fortsette å være i forkant av de skiftende tider og streber etter å tilby produkter som går utover forventningene til våre kunder."

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg