Honda feirer 100 millioner produserte Super Cub!


I dag har Honda Motor sluppet nyheten om at man har nådd utrolige 100 millioner produserte enheter på verdensbasis av den ikoniske Suber Cub-serien. Denne enorme milepælen ble markert, som seg hør og bør, med en høytidelig sermoni på Hondas fabrikk i Kumamoto i Japan, et av stedene Super Cub blir produsert. Honda Motors president og administrerende direktør Takahiro Hachigo var blant dem som var til stede under denne seansen.

Masseproduksjon av førstegenerasjons Super Cub C100 startet i august 1958 på et produksjonslokale nord for Tokyo. Siden da har Super Cub-serien gått gjennom en rekke forandringer og forbedringer, men grunnkonseptet – og dens ikoniske designelementer – er ikke endret på. Serien selges i dag i 160 land verden over.

Under sermonien i Kumamoto uttalte Takahiro Hachigo: "Honda Super Cub, som ble skapt i Japan, legemliggjør Hondas lidenskap til å betjene mennesker over hele verden med glede av å utvide sitt livs potensial ved å forfølge kompromissløs produktutvikling som setter kunder først. Som et resultat har Super Cub-serien lenge blitt nydt av kunder over hele verden og klarte å nå milepælen på 100 millioner enheter i verdensomspennende kumulativ produksjon. Honda vil fortsette å være i forkant av de skiftende tider og streber etter å tilby produkter som går utover forventningene til våre kunder."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.