Vellykket Swapmeet!


Motor Centeret AS på Bryne arrangerte i dag sin første Swapmeet. De var utrolig heldige med været, og det var nok 300–500 personer innom arrangementet de fem timene det varte fra kl. 10–15. Jørn Myklebust, som eier firmaet og skrur på verkstedet, kunne fortelle at det var full fart fra kl. 9 om morgenen. Været var som sagt på Motor Centeret sin side. De siste dagene hadde det vært et skikkelig pisseregn, men da lørdagen dukket opp var solen på plass. Johnny utbasunerte over høytalerne at dette arrangementet kom til å bli en årlig foreteelse. Så da er det bare å putte brukte deler og sykler på en henger og ta turen innom Bryne også i 2018. NMCU Rogaland var på plass med en stand, og der traff vi som vanlig MC-entusiasten Egil Pedersen sammen med styret. Som seg hør og bør var det en MC-auksjon og konkurranse om hvem som kunne skru inn og ut en sylinder. Her var det Per Hamre som var raskest, med Tommy Mellomstrand på 2. plass. Les mer om dette arrangementet i MC-avisa #10 som kommer i en kiosk nær deg i månedskiftet oktober/november.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg