Kawasaki sportstouring – med kompressor!


OBS: Bildet viser H2 – IKKE den nye sportstoureren.

Den enkleste og mest skånsomme måten å trimme en motor er å sørge for trykkmating. Kawasaki sjokkerte verden med sin H2 med kompressor, og det ville være naivt å tro at den japanske giganten brukte en formue på utvikling av sitt unektelig lekre system bare for å legge den på hylla! Nå har Kawasaki sluppet en teaser hvor de slår fast at det kommer en ny kompressorsykkel på Milanomessen. Denne gangen dreier det seg om en sportstouringmaskin hvor fokus er på dreiemoment, dreiemoment og enda mer dreiemoment. Alt på lave og mellomturtall for å gjøre motoren til en kraftpakke som turkjørere med levende gasshånd vil fryde seg over. Selvfølgelig uten at toppeffekten vil kunne kalles lav – det er tross alt Kawasaki vi snakker om! Med suverent lavt forbruk i tillegg, blir det hele riktig så trivelig! Alt tyder på at den nye Kawa sportstoureren kommer til å akselerere segmentet rakt inn i fremtiden.

Vi liker!!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg