Triumph Visitors Centre åpnet


Dersom du har lyst til å besøke en MC-fabrikk, har du nå muligheten. Triumph har nettopp åpnet sitt Visitors Centre hvor du kan se modellhistorikken fra den aller første og opp til de aller nyeste, presentert med smakebiter fra hver tidsepoke. I tillegg har de interaktive opplevelser, viser tilleggsutsyr, en shop for besøkende og mye annet.

Triumph har brukt ganske mange millioner på å gjøre Visitors Centre til en skikkelig fin opplevelse for alle som er MC-interessert, og for å toppe det hele kan de by på guidet omvisning i fabrikken. Adgang til senteret er gratis, og besøkende slipper å gå gjennom sikkerhetskontrollen. Senteret er åpent fem dager i uken. Fabrikkomvisningene koster 5 GBP og må avtales på forhånd.

Vi kommer tilbake med fyldig omtale og mange bilder i neste nummer av MC-avisa.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg