Snart klart for Norges heftigste motorshow


Pressemelding, Oslo Motor Show.

Mangfold av Mini modeller på Oslo Motor Show Norsk Mini Cooper Club (NMCC) er en klubb for alle med interesse for Mini. Man behøver ikke å ha egen Mini, det holder lenge med en genuin interesse for Mini. Klubbens jobber for å fremme interessen og ikke minst lage et miljø rundt disse småtassene.

Les mer om Norsk Mini Cooper Club.

Supercars presenteres av Shell V-Power Nitro+ Videreført avtale med Shell V-Power Nitro + gjør at vi kan vise supersportsbiler i millionklasse på Oslo Motor Show 2017.

Les mer om dette.

Møt den engelske leverandøren U-Pol på standen til Lakksalg.no Romund Korshamn Bakken og de andre gutta i Midt-Norge Autolakk AS driver nettbutikken Lakksalg.no i tillegg til eget lakkverksted. Lakksalg.no selger alt av lakk og lakktilbehør til både proff og forbruker, og sender lakk til lakkerere over hele Norge. Les mer om dette.

---

NB: 2018 H-D og Indian kommer ikke til Oslo Motor Show

I siste MC-avisa (#9) som nå er på vei til våre abonnenter har vi en artikkel om Oslo Motor Show. Her skriver vi at både H-D og Indian vil ha stands under årets show som arrangeres siste helgen i oktober (27. - 29. oktober). Dette er feil. Det vil selvsagt være flere nydelig sykkelbygg under årets Oslo Motor Show, som bl.a. choppere, caferacere, klassisk og US-bygg. Men 2018-modellene av H-D og Indian vil desverre ikke være å finne. Les mer om Oslo Motor Show på www.oslomotorshow.no

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg