Naughty Quadro – retro fra futuro…


Denne sykkelen er svaret det spørsmålet det aldri har falt deg inn å stille: Kan Panigale 1299 bli en brukbar retro? Naughty Quadro er designet av Alexey Afanasyev, og den er bygget rundt Panigales Superquadro motor. Designet bør få eiere av Scrambler til å nikke gjenkjennende, og hvis svingarmen også ser kjent ut, er det fordi den kommer fra en SR2 Monster. En minimal radiator er plassert mellom styrehodet og fremre sylindertopp. Designmessig er den helt riktig i forhold til toppens fasong, men nytten av den som radiator kan trekkes i tvil – motoren produserer tross alt en del varme… Likevel er det mest interessante ved denne sykkelen at det ikke er en motorsykkel i det hele tatt! Afanasyev har laget et sett med overbevisende og superdetaljerte renderinger på dette konseptet på datamaskinen sin – det inkluderer til og med støv og litt søle på motor og hjul. Alt i alt – meget overbevisende. Men som en klarsynt amerikanske president har det med å si: FAKE NEWS!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.