MV Agusta F4 LH44 Hamilton Spesial


MV Agusta er etterhvert blitt spesialister på å lage knøttsmå serier av spesialmodeller. Den siste i rekken er en Lewis Hamilton versjon av F4 – døpt F4 LH44. Modellen utmerker seg med Øhlins gaffel og demper i sort – i stedet for den tradisjonelle gullfargen – ECU er ny, eksosanlegget er modifisert fra fire utløp under setet til et titan 4:1 system, og effekten er maksimalt 212 hk. Sykkelen har også Candy Apple lakkering, Alcantara sete, karbonfiber kåpe og motor i helsort. Dekkene er spesiallaget av Pirelli, felgene er unike for sykkelen og rammen er lakkert i hvit perlemor. I tillegg blir hvert enkelt eksemplar utstyrt med LHs signatur. Hamilton selv er aldri så lite MC-freak og er naturligvis oppglødd over den nye versjonen, og vi må bare innrømme – den er lekker!!

Hvis du lurer på modelldesignasjonen står LH rimeligvis for Lewis Hamilton, mens 44 forteller at det kun skal lages 44 stk. Derfor – hvis du har intensjoner om å skaffe deg en, haster det med en tur til banken...

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg