Kan Rea bli historisk?


Kawasakis Jonathan Rea kan bli historisk under kommende helgs løp på Magny Cours i Supersport World Championship: Med en ledelse på hele 120 poeng kan han bli verdensmester for tredjeår på rad allerede etter første løp og dermed den første som vinner tre mesterskap på rad. Det eneste som kreves er at han får fem poeng mer enn Tom Sykes som ligger på andre plass. Sykes krasjet i forrige runde og brakk en lillefinger, men han håper å være på plass på Magny Cours. Rea selv hevder at han ikke lar seg påvirke av situasjonen og drar til Magny Cours med målsetting å vinne begge løpene. Så suveren som han har vært i årets sesong er det slett ingen umulighet. Dermed gjenstår det bare å benke seg foran TVen, slå på Eurosport og se dramatikken utfolde seg. Og selvfølgelig: Håpe at ikke ustabilt høstvær ødelegger.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg