Suzuki 650 AX – bare konsept, dessverre


Suzuki har akkurat vist bilder av denne lekre 650’en: SV 650 AX. Sykkelen skal debutere på Tokyo Motor Show 27. oktober, og er en utvikling av SV650 Rally-konseptet som ble vist i fjor. Dessverre er det bare et konsept. I det minste inntil Suzuki har fått tilbakemelding fra markedet – ifølge dem selv. SV 650 AX baserer seg på 70-tallets sykler og har det Suzuki kaller «neo-retro» design. I praksis vil det si at bikinikåpen er ny, og den komplimenteres av tåkelys og clip-on-styre, kombinert med kjekk sal med tverrgående ribber. Alt typisk 70-tall. Men for øyeblikket må vi nøye oss med bilder: Suzuki hopper ikke rett ut i vannet. De må først kjenne på det med storetåen før de våger seg uti. I praksis betyr det at sykkelen kanskje kommer dersom mange nok jubler over den på messene. I og med at alle hovedkomponentene er på plass fra før, er dette tross alt en lite kostbar mulighet til å kaste seg på en stadig voksende retrobølge. Når Suzuki likevel er så tilbakeholdne, må vi spørre: Er det et tegn på at de egentlig ikke har tro på modellen, eller er det trang økonomi som tvinger fabrikken til en så stor grad av forsiktighet?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg