Ikke som oss andre…


Valentino Rossi har tenkt å forsøke å stille til start i kommende helgs MotoGP i Aragon i Spania. For så vidt ikke noe sensasjonelt i seg selv, men det er det med tanke på at mannen brakk to ben i høyre legg under en uoffisiell endurotrening for bare 22 dager siden! Legene har satt titanpinner i benene, sydd sammen sårene og overlatt resten til fysioterapeuter og Rossi selv. Avgjørelsen om å kjøre ble tatt etter at Rossi hadde kjørt 20 runder på Misano for et par dager siden, om bord på en Yamaha R1. For å kunne starte må likevel Rossi godkjennes av banens sjefslege før han blir erklært startklar. Superbikefører van der Mark, som var ment å erstatte Rossi i løpet, reiser også til Aragon – bare sånn i tilfelle sjefslegen skulle våge å nekte Rossi starttillatelse dersom han ikke klarer å gjennomføre de tre treningsrundene, noe vi ikke tror skjer. Den eneste som kan hindre Rossi, er Rossi selv, og han er ikke som oss andre. 22 dager, da mann!!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg