Ikke som oss andre…


Valentino Rossi har tenkt å forsøke å stille til start i kommende helgs MotoGP i Aragon i Spania. For så vidt ikke noe sensasjonelt i seg selv, men det er det med tanke på at mannen brakk to ben i høyre legg under en uoffisiell endurotrening for bare 22 dager siden! Legene har satt titanpinner i benene, sydd sammen sårene og overlatt resten til fysioterapeuter og Rossi selv. Avgjørelsen om å kjøre ble tatt etter at Rossi hadde kjørt 20 runder på Misano for et par dager siden, om bord på en Yamaha R1. For å kunne starte må likevel Rossi godkjennes av banens sjefslege før han blir erklært startklar. Superbikefører van der Mark, som var ment å erstatte Rossi i løpet, reiser også til Aragon – bare sånn i tilfelle sjefslegen skulle våge å nekte Rossi starttillatelse dersom han ikke klarer å gjennomføre de tre treningsrundene, noe vi ikke tror skjer. Den eneste som kan hindre Rossi, er Rossi selv, og han er ikke som oss andre. 22 dager, da mann!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg