Det står ikke på innsats!


Goodwood Revival er kanskje verdens mest fantastiske arrangement for klassiske kjøretøy av alle slag, enten de går på land eller i luften. Motorsykler er selvfølgelig sterkt representert, og når fartsgale eks-racere (og i aller høyeste grad nåværende racere, også) slipper løs på klassisk maskineri rundt Goodwood, kan det gå hardt for seg. Barry Sheene Memorial Race i 2016 utmerket seg med et Race 1 som foregikk i plaskende regn, men det hindret ikke de ivrige herrene. Større og mindre storheter kastet seg inn i løpet og resultatet var et heat med mer action enn i hele MotoGP-sesongen til sammen. Klikk på linken under, len deg tilbake i stolen og bli overrasket! www.youtube.com/watch?v=QP8WtUdYheA

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg