Nye modeller fra Honda og Triumph


Honda har sluppet den første av det som sannsynligvis er en rekke såkalte teaser-videoer, og alle antakelser år ut på at det dreier seg om en ny Gold Wing. Nå er ikke dette veldig nytt – det har vært sånn omtrent bekreftet at ny Wing kommer i år, men denne videoen fra Honda har fokus på langtur og i tillegg viser den glimt av den aller første Gold Wing 1000 cc. Derfor er det all grunn for Wing-fans til å være klar med lommebok og møte opp hos forhandler etter EICMA i Milano. Triumph er også frempå, men de spesifiserer at det dreier seg om en ny Speedmaster, og at denne skal lanseres 3. oktober – samme dag som fabrikken åpner sitt nye Visitors Centre. Det gis ikke mye informasjon i videoen, men fothvilere langt framme og eikehjul er på plass. Motormessig kan det være 900-motoren, men det er mer sannsynlig at 1200-motoren – som også brukes i Bonneville og Bobber – er den som blir brukt. Uansett, 3 oktober vet vi hva det er. Følg med! OBS: Bildet viser den gamle Triumph Speedmaster-modellen – IKKE den nye.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC Avisa Trident digitalt september.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg