Nye modeller fra Honda og Triumph

18.09.2017

 

Honda har sluppet den første av det som sannsynligvis er en rekke såkalte teaser-videoer, og alle antakelser år ut på at det dreier seg om en ny Gold Wing. Nå er ikke dette veldig nytt – det har vært sånn omtrent bekreftet at ny Wing kommer i år, men denne videoen fra Honda har fokus på langtur og i tillegg viser den glimt av den aller første Gold Wing 1000 cc. Derfor er det all grunn for Wing-fans til å være klar med lommebok og møte opp hos forhandler etter EICMA i Milano.

Triumph er også frempå, men de spesifiserer at det dreier seg om en ny Speedmaster, og at denne skal lanseres 3. oktober – samme dag som fabrikken åpner sitt nye Visitors Centre. Det gis ikke mye informasjon i videoen, men fothvilere langt framme og eikehjul er på plass. Motormessig kan det være 900-motoren, men det er mer sannsynlig at 1200-motoren – som også brukes i Bonneville og Bobber – er den som blir brukt. Uansett, 3 oktober vet vi hva det er.
Følg med!

OBS: Bildet viser den gamle Triumph Speedmaster-modellen – IKKE den nye.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif