V-Rod forsvinner


Etter å ha vært i produksjon i 17 år er det slutt på V-Rod. Harley har bestemt seg for å gå tilbake til kjerneverdiene, og V-Rod blir ikke å finne på 2018 programmet. Sykkelen har alltid vært det sorte fåret hos Harley – det var den eneste med en teknologisk moderne motor og vannkjøling. Det gjorde kanskje ikke saken bedre at motoren ble utviklet i samarbeid med tyske Porsche. Ironisk nok var det sykkelens sterkeste sider som var dens svakhet: Den var ulik alt annet i modellprogrammet og avvek fra alt som var viktig i Harleys merkevare-design.

Men – hvis du var en motorsyklist som ikke brydde deg særlig om de 31 mer eller mindre ensartede cruiserne fra Milwaukee, kunne V-Rod by på en Harley opplevelse med krutt i! Det er litt synd at ikke fanskaren er romslig nok til å inkludere V-Rod – resultatet er at Harley nå går tilbake til gamle takter og tilbyr de samme «nye» syklene som de har bygd opp sin omsetning med de siste ti-årene. Fenomenet er egentlig litt interessant: I en tid med synkende H-D salg og med interessen hos Baby Boomer generasjonen på nedadgående, velger HD å gå tilbake til tradisjonelle design. Tiden vil vise om det er et riktig valg.

Ha det godt, V-Rod. Du vil bli savnet!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg