Draggin Jeans Rebel – ser ut som vanlig jeans


Rebel er en ny jeans fra velkjente Draggin Jeans. Denne buksen har, i motsetning til sine konkurrenter, ingen sømmer som avslører at det dreier seg om en MC-bukse – altså ingen sømmer på tvers. Buksen har bestått CE-tester både når det gjelder slitestyrke og rivestyrke, og er produsert under streng kvalitetskontroll for at buksen skal holde mål når det virkelig gjelder.

Forsterkningen som sikrer at buksen holde mål er Kevlar og Dyneema – fibre som er anerkjent for sin styrke. Foret er mykt, pustende, fleksibelt og allergi-vennlig. Produsenten hevder at denne buksen er overlegen i forhold til konkurrenter med vevde eller strikke Kevlar alternativ.

Norsk importør er NorSafe AS.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg