F1-folket liker MC også!


Den suverent beste F1 føreren de senere år, Lewis Hamilton, har ytret ønske om å besøke Valentino Rossi på hans berømte ranc, Il Dottore Ranch. Hamilton er fartsjunkie – uansett hvor mange hjul kjøretøyet har – og han har uttrykt interesse for MotoGP ved mer enn en anledning.

I et intervju på engelske Channel Four sa Hamilton: «Jeg elsker motorsykler, så jeg kommer helt sikkert til å tilbringe noen dager med Rossi på ranchen og kjøre offroad». Når det gjelder MotoGP sier Lewis at han har lyst til å prøve en MotoGP-sykkel. Ikke for å konkurrere – han mener han ikke har sjans til å kjøre fortere enn de lovende 17–18 åringene som banker på døren, men han synes det kunne vært artig å være konkurransedyktig på trening. Rossi har tidligere sagt: «Lewis kan komme når som helst! Han skulle vært her sist desember, men det skar seg. For ham, så rask som han er, står døren alltid åpen.» Den uforlignelige John Surtees er den eneste som hittil har klart å ta VM i både Grand Prix og F1. han samlet sammen syv VM titler på MC og en i F1 med sin Ferrari. Men det har alltid vært andre MC-stjerner som har hatt lyst til å prøve lykken i F1 og omvendt. Lorenzo har kjørt Hamiltons 2017 VM-vinnende W05 Mercedes, Rossi har sittet bak rattet på Ferrari ved flere anledninger, og F1 fører Fernando Alonso har prøvekjørt Hondas MotoGP-sykkel.

Som vi har alltid hevdet: Fart er Fart – uansett kjøretøy!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg