F1-folket liker MC også!

27.08.2017

 

Den suverent beste F1 føreren de senere år, Lewis Hamilton, har ytret ønske om å besøke Valentino Rossi på hans berømte ranc, Il Dottore Ranch. Hamilton er fartsjunkie – uansett hvor mange hjul kjøretøyet har – og han har uttrykt interesse for MotoGP ved mer enn en anledning.

 

I et intervju på engelske Channel Four sa Hamilton: «Jeg elsker motorsykler, så jeg kommer helt sikkert til å tilbringe noen dager med Rossi på ranchen og kjøre offroad». Når det gjelder MotoGP sier Lewis at han har lyst til å prøve en MotoGP-sykkel. Ikke for å konkurrere – han mener han ikke har sjans til å kjøre fortere enn de lovende 17–18 åringene som banker på døren, men han synes det kunne vært artig å være konkurransedyktig på trening.
 
Rossi har tidligere sagt: «Lewis kan komme når som helst! Han skulle vært her sist desember, men det skar seg. For ham, så rask som han er, står døren alltid åpen.»
Den uforlignelige John Surtees er den eneste som hittil har klart å ta VM i både Grand Prix og F1. han samlet sammen syv VM titler på MC og en i F1 med sin Ferrari. Men det har alltid vært andre MC-stjerner som har hatt lyst til å prøve lykken i F1 og omvendt. Lorenzo har kjørt Hamiltons 2017 VM-vinnende W05 Mercedes, Rossi har sittet bak rattet på Ferrari ved flere anledninger, og F1 fører Fernando Alonso har prøvekjørt Hondas MotoGP-sykkel.

 

Som vi har alltid hevdet: Fart er Fart – uansett kjøretøy!

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.