Mye nytt fra Harley-Davidson

23.08.2017

 

Harley har vært seriøst på offensiven de senere årene for å beskytte sin posisjon i markedet – spesielt med tanke på trusselen fra Indian. H-D går nå inn i sitt 115. år, og benytter anledningen til å lansere en rekke nye modeller hvor de kombinerer Dyna og Softail i den nye Softail-modellrekken.
 
Alle de nye syklene får kraftig vektreduksjon, nytt chassis, nye motorer og et skikkelig sprang frem i fjæringsteknologi. Nyhetene er et resultat av et intenst R&D-program, faktisk det mest omfattende i selskapets historie. Tusenvis av timer er brukt i utvikling og testing av de nye cruiserne. Fokus har vært på å ta den totale kjøreopplevelsen til et høyere nivå hvor autentisitet, heritage og soul møter moderne teknologi og til sammen gir en kjøreglede som må oppleves for å forstås. Dette ifølge Paul James, produktmanager hos H-D.
 
De nye modellene har et vesentlig lettere og stivere chassis, samt sterke og moderne Milwaukee-Eight 107 og 114 motorer. Rammen sies å være 65 % stivere enn på utgående Softail modeller, noe som gir et 34 % stivere chassis. Rammen har bare halvparten så mange komponenter som før, og antall sveisesømmer er redusert med 22 %. Fordeler med den nye rammen er: Bedre bakkeklaring, kjappere nedlegg i sving, raskere akselerasjon, lettere å vippe fra side til side og lettere å løfte opp i vertikalt fra sidestøtte.
 
Framgaffelen er Dual-Bending-Valve – en gaffel som først ble introdusert på Touringmodellene i 2017. Bak sitter en monodemper som er plassert slik at syklene beholder det klassiske hardtail utseendet, men ny geometri sørger for komfortabel cruising og inspirert kjøring.
 
Annet nytt: Daymaker LED hovedlys, forbedret elektrisk anlegg, vesentlig bedre lading på tomgang, nye bensintanker, ny instrumentering, USB uttak på styrehodet, nøkkelløs tenning og et sikkerhetssystem som standard.
 
De nye modellene er: 

Street Bob Softail, Fat Bob Softail, Low Rider Softail. Det er også gjort en rekke oppdateringer på flere av Softail og touringmodellene.

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_MT-banner_feb.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-Tiger900-mcavisa-724x66.jpg
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.