Ny intercom med spennende funksjoner

21.08.2017

Fra pressemelding.

 

Sena har nettopp lansert sin nye 30K intercom, og den gjør at det aldri har vært enklere å holde kontakten med de du kjører sammen med. Trykk på knappen for å sette din nye Sena 30K i Public Mode, og den finner og kobler seg opp til tilgjengelige 30K enheter automatisk. Systemet tilpasser seg etter hvert som forholdene endrer seg. Om en deltaker forlater gruppen, vil de gjenværende deltakerne kunne kommunisere som før. Hvis en deltaker kommer tilbake etter å ha vært utenfor rekkevidde, vil han legges til i gruppen igjen automatisk. I Public Mode kan man koble sammen et ubegrenset antall enheter innenfor en rekkevidde på 2 km. Ønsker man større kontroll på hvem som er med i gruppen, kan man aktivere Private Mode.

 
Sena 30K har selvsagt full Bluetooth funksjonalitet og kan dermed kommunisere med alle tidligere Sena Intercomprodukter. Audio Multitasking gjør at Sena 30K kan mikse funksjoner og kjøre flere funksjoner samtidig. Enheten konfigureres via en innebygget meny eller gratis app fra Sena.

 

Pris? Kanskje ikke av de rimeligste, men kvalitet koster:
Kr 3.995,- for singel sett
Kr 6.995,- for dobbel sett

 

Sena importeres til Norge av Spare parts Service AS.

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif