Royal Enfield 750 – hittil beste bilde


Vi er rimelig sikre på at en sykkel fra Royal Enfield ikke står øverst på ønskelisten hos flertallet, men vi liker å holde dere litt oppdatert på de litt uvanlige tingene, også. Vi har tidligere sagt at en 750 cc twin er underveis fra Royal Enfield, og nå kan vi presentere de beste bildene hittil. Det ser ut som om sykkelen vil bli produsert i to versjoner: En kaferacer og en mer tradisjonell retro. Motoren er Enfields egenkonstruerte parallelltwin, og den har skikkelig retrostil takket være de massive kjøleribbene.

Syklene testes rett nok i India, men utviklingsarbeidet har foregått i England ved Enfields teknologisenter i Bruntingthorpe. Det er bemannet av blant annet en del ingeniører som har flyttet fra Triumph, deriblant Simon Warburton, tidligere sjef for produksjonsplanlegging hos Triumph. Harris Performance, som eies av Royal Enfield, er ansvarlige for chassiset. Det antas at effekten vil ligge på ydmyke 50 hester, men med en flat momentkurve og fine kjøreegenskaper kan det likevel bli en artig kjøreopplevelse.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg